Results 1 to 6 of 6
  1. #1


    Member Since
    Mar 17, 2010
    Posts
    20
    Google Sign-in problems - Page keeps refreshing before I can enter a password
    Hi,

    I've been having a problem signing in lately. I enter my username "xxxxx@gmail.com" and immediately, the page goes to a password entry, then back to asking for my username. I've found that if I'm really fast I can catch it before it refreshes, but this isn't normal at all. I'm running OS 10.10.5, Safari 9.0.

    Thanks!
    Michael

  2. #2

    lclev's Avatar
    Member Since
    Jul 24, 2013
    Location
    Lewisburg, Ohio
    Posts
    1,804
    Specs:
    2011 MBPro, 2013 MBAir, 2009 MacPro, iPhone 6+
    Are you signing into your gmail account or something else?

    Lisa
    If you have been helped, please add to their reputation by clicking on the icon in the lower left hand corner of the post.

  3. #3


    Member Since
    Mar 17, 2010
    Posts
    20
    Hi Lisa,
    I'm signing in from YouTube.
    Thanks!

  4. #4

    lclev's Avatar
    Member Since
    Jul 24, 2013
    Location
    Lewisburg, Ohio
    Posts
    1,804
    Specs:
    2011 MBPro, 2013 MBAir, 2009 MacPro, iPhone 6+
    I tried it using Safari - which I have never done till now. I use Chrome because once I sign in using my gmail account it opens my YouTube account too.

    I had no problem with it so I could not reproduce the problem. I am running El Capitan and Safari 9.0. I am not sure that makes any difference though.

    Safari should offer to store your information in keychain. I do not use keychain - just a preference. If you do that could be causing issues too - and I am guessing here.

    One suggestion you could try is to open Safari and clearing the history. It can't hurt.

    Also if there is anyway you can check the remember me box that might help with it at least holding your gmail address.

    Lisa
    If you have been helped, please add to their reputation by clicking on the icon in the lower left hand corner of the post.

  5. #5


    Member Since
    May 04, 2008
    Location
    Edmonton, Alberta, Canada
    Posts
    2
    Specs:
    MacPro (2) 3.0GHz Quad-Core, 16GB Mem, GeForce 8800GT, (4)500GB Raid 0
    I am having the very same problem under Safari 9.0 and El Capitan 10.11.
    I am having the very same problem under Safari 9.0 and El Capitan 10.11. I sure wish I had a solution. I tried clearing history and cookies and made sure cookies where allowed.


    Quote Originally Posted by spacecadet1968 View Post
    Hi,

    I've been having a problem signing in lately. I enter my username "xxxxx@gmail.com" and immediately, the page goes to a password entry, then back to asking for my username. I've found that if I'm really fast I can catch it before it refreshes, but this isn't normal at all. I'm running OS 10.10.5, Safari 9.0.

    Thanks!
    Michael

  6. #6

    lclev's Avatar
    Member Since
    Jul 24, 2013
    Location
    Lewisburg, Ohio
    Posts
    1,804
    Specs:
    2011 MBPro, 2013 MBAir, 2009 MacPro, iPhone 6+
    I have a feeling this is a YouTube issue. After doing a bit of research I have found post starting as far back as 2010 of this very issue.

    All the post I read said this is a cookie issue and you need to clear all your cookies and caches in what ever browser you are using, which I would suggest doing.

    One step further I would try would be downloading Onyx and running the cleaning button - be sure to check the last option to have it delete cookies.
    If you have been helped, please add to their reputation by clicking on the icon in the lower left hand corner of the post.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Skipping the Lion Sign in Page
    By Magroglex in forum OS X - Operating System
    Replies: 4
    Last Post: 07-03-2012, 02:29 AM
  2. Google search engine showing/home page instead of index page
    By jacklondon in forum Web Design and Hosting
    Replies: 12
    Last Post: 03-23-2010, 11:56 PM
  3. i get the sign on page but it wont accept my password
    By chociceandchips in forum Switcher Hangout
    Replies: 3
    Last Post: 08-17-2009, 05:33 PM
  4. iWeb: lose .com/enter from first page
    By Christopher in forum Web Design and Hosting
    Replies: 6
    Last Post: 04-07-2007, 06:00 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •